Euro Truck Simulator
-
Solt #4003 A grafikával semmi bajom... nekem már jó így is!
A többivel egyetértek...
Ha arcade-nak reklámoznák, akkor egy büdös szavam nem lenne. Egyébként semmi más nem kéne a részükről egy nagyon jó kis szimulátorhoz, mint az odafigyelés! Legalább az egyikük ülne be egy kamionba, és beszélgetne fél órát egy átlag sofőrrel!
1: 4,5 óránként (nem valós idő) ki kéne állni a parkolóba... megállsz, motor lekapcsol, ikonra kattint, mehet tovább... (mint most a tankolás)
2: A kipufogó fék az első sorozat óta ugyan az! Akkorát fog, hogy az valami szánalom. Aki életében egyszer ült kamionban, az tudja, hogy a töredékét nem fogja a valóságban. Meddig tartana visszavenni belőle? Kb arra a szintre kéne, amikor a mostani játéknál fel engeded a gázt. Kb azt a lassulást tudja egy kipufogó fék. Amikor pedig felengeded a gázt, akkor éppen hogy csak lassulnia kéne... ezt meddig tartana megcsinálni?
3: Retarder. Ott van a nagyon ötletes, bajuszkapcsoló. Ennek a mintájára miért nem lehetett megcsinálni a retardert is? A lassulás "szimulálva" van, és a kapcsoló mozgás is.
4: Tükör... faszán megcsinálják a rampa tükröt is, erre belenézel mit látsz? Egy 45 fokban feléd dőlő pótot! Mi ez? Kinek van pofája ezt kiadni a kezéből? (már, ha ez a végleges)
5: Gyorsulás... meddig tartana az üres állapothoz képest mondjuk %-os arányban belőni a gyorsulást a terheléstől függően? Láttak már 40 tonnás kamiont elindulni? Mire eléri az 50km/h-t, addig vált hatot-hetet, és eltelik 10-15 másodperc.
6: Sebesség határoló: Ez megint meddig tartana? Én tőlem lehetne kapcsolható is, hogy aki nem akar vesződni vele, az tudjon száguldozni. De így legalább sokan megértenék, hogy miért is előzi egymást két kamion perceken keresztül... Talán kevesebben villognának és dudálnának!
Reggelig tudnám még sorolni, de ez a pár dolog is hatalmasat dobna az egészen, ráadásul nem kerülne plusz költségükbe! Egyszerűen oda kellett volna figyelni. A felsoroltak java része benne van a játékban, csak a valósághoz kellett volna hangolni! Na most ugye két dolog van. Egyik az, hogy kurvára nem értenek hozzá, a másik az, hogy szarnak rá, jó ez így is! Nem is tudom melyik a rosszabb. Egy biztos... ha tényleg ez ilyen, és ez a vége, akkor ez semmi más csak pénz lehúzás... ezért nagyon kevesen fognak pénzt adni!