Euro Truck Simulator
  • Streetwarrior
    Szerintem is piros X-ek lesznek. És gondolom azért van sok autópálya, mert mindegyik ugyanúgy néz ki, így nem kell sokat dolgozni vele. Szemlátomást ugyanaz az engine, mint az American Long Haul alatt. Azért nem semmi, hogy a Convoy-Haulin'-American Long Haul-ben ugyanúgy néznek ki a pályák. Néha hozzávarrnak egy-két kamiont, mint az Alh-ban is, ahol ráadásul hibás is volt az egyik. Remélem a fizikán fejlesztenek valamit, mert én Logitech G25-el nyomom és hiába játszom a pedállal, meg a manuális váltóval, akkor is kilő a kamion, ha elindulok. Szeretem a kamionos játékokat, de azt nem hiszem el, hogy 1 év alatt nem fejlesztenek semmit. Amit eddig változtattak a részeken az kb. 1 délután alatt megcsinálható még a pályaeditorral is.

Ennek ellenére reménykedem, hogy az új rész jobban befog jönni és esetleg a táj is változik majd, mert 3 rész óta ugyanazokon menni már kicsit unalmas. Azért remélem nem úgy gondolják, hogy azért mert Európa attól még simán fel lehet használni egy csomó dolgot az előző részekből.
    Legyen legalább olyan minőségű, mint a Pedal to the Metal, ami szerintem az utolsó normális 18 wheels játék volt, azóta csak romlik a minőség.