Euro Truck Simulator
-
Ezzel nincs is semmi baj, csak van különbség a kérdezés vagy segítség kérés és a követelődzés között. Meg aki feltesz egy idióta, gyökér kérdést úgy, hogy először van itt és nemkap rá választ egyből kiveri a balhét, amikor az a kérdés előtte milliószor megvolt beszélve, akkor nehogy már neki legyen igaza :D Pl én anno haulinnal kezdtem és abszolút kezdő voltam. Kértem segítséget NORMÁLIS hangnemben beszéltem azokkal akik régebb óta játszanak a játékkal, de nem minden szart és feleslegest kérdeztem meg, hanem sok dolgot magamtól oldottam meg és magamtól jöttem rá, mert PRÓBÁLKOZTAM és nem vártam el, hogy mindent a számba rágjanak.
Másodszor ne akarj rögtön modellezni és saját kamionokat csinálni. Mindent szépen sorjában először skinezni tanultam meg utána jött a többi magától egymás után mert ha ezt megakarod csinálni, ahoz kell egy másik dolog akkor már azt is tudod és igy sorban megfogod tudni /tanulni és rájössz. Nem fogsz 2 nap alatt olyanokat tudni mint itt pár ember.
És szerintem kijár itt a tisztelet jónéhány embernek akinek sokat köszönhet a topik, és sokkal nagyobb tudásúak, mint itt sokan mások.
Elnézést a szónoklásért, csak összefoglaltam "röviden", hogy mi is itt a rend :D És ne vedd magadra ez nem csak neked szól, hanem minden kezdőnek aki arra készül, hogy itt követelődzik :D