Euro Truck Simulator
-
Éljen a nyári szünet! Kezdődhet a topik barmolás... A kérdésekre válaszolva: Valóban magaménak érzem a topikot bár most annyira nincs időm foglalkozni vele, mivel meló meg stb. de ez nem ide tartozik. Valóban nem az Én hibám, hogy pár ember bejön ide és véletlenül se találja meg az OFF topikot, bár az "öregebb" fórumozóknak is lehetne annyi eszük, hogy nem válaszolnak vissza, esetleg annyit, hogy "Te figyelj menjünk át az OFF topikba, és azt bombázzuk ilyen hülyeségekkel, ne a rendes fórumot mivel azt nem erre találták ki! Ha nem találnád meg az OFF topikot ITT a link!" Kb. csak ennyi kellett volna, de nem hárítom el magamról a figyelmet, felelősséget, ugyan is úgy gondoltam, hogy nem lesz semmi gond ha 1 napig nem nézek rá a topikra belátom hiba volt! Valóban nem sokat írok mivel nincs mit, értelmetlen zagyvaságokkal meg minek traktálni a topikot?! Hogy nem írok, az nem azt jelenti, hogy nem figyelek a topikra, azért hogy ide fajultak a dolgok annak meg van az oka, az elején le írtam! Na mindegy, egy szónak is száz a vége, a további bármilyen nem ide való hozzászólást törlöm és jutalmazom! Sikerült egy kis regényt össze hozni, remélem mindenkinek kielégítő magyarázatot adtam, ha valamit ki hagytam volna akkor BOCS!