Euro Truck Simulator
-
Hungi2 #129739 Sziasztok!
Már elég sok idő eltelt azóta, hogy ezzel a játékkal játszottam, viszont most megint előszedtem :) Kiegészítőket is kerestem, viszont pár dolgot nem találtam, vagy nem olyat, amilyet kerestem. Ami engem igazából érdekelne, az 3 dolog:
1) Waberer's pótkocsi - bár sok helyen van róla kép, jó esetben link is, már nem lehet letölteni.
2) Horváth Rudolf-os pót - ebből egyet le tudtam tölteni valahonnan, viszont elég gyenge a minősége - kockás a betű rajta
3) Egyéb ismertebb magyar és/vagy nemzetközi pótok - Ebből többfajta is van, találtam is pár összeállítást, engem olyan érdekelne, amiben valós cégek pótjai találhatóak az összes típusú póthoz (dobozos/ponyvás/tartály)
Ezen a linken található jópár olyan, amire nekem is szükségem lenne, viszont nem lehet őket letölteni (merthogy ezek privátak. Ez az amitől én mindig megőrülök. Ha valami privát, akkor meg minek villogni vele? Tartsa meg magának, és legyen rá büszke. Na mindegy.)
Tudnátok ebben segíteni nekem? Próbáltam a keresőt, Google-t, de mégsem leltem rá hasonlóakra. A segítséget előre is köszönöm.