Euro Truck Simulator
  • Blum
    Jó,csak értsd meg,hogy azok,akik itt vannak,meg én sem úgy játszottunk egyből,hogy tudunk mindent és nem lesz kérdésünk. Ez egy fórum,azért van,hogy segítsünk egymásnak,beszélgessünk,képeket töltsünk fel,stb. (Persze szigorúan a játékkal kapcsolatos legyen).
    De nem is úgy csináltuk,mint te,hogy letöltöttük/megvettük a játékot,hozzá leszedtünk minden modot,amit találunk,teletunkoljuk a játékot,aztán ha nem indul,akkor meg csodálkozol,hogy most "méér nem megy"? Legalábbis én nem így csináltam.
    Hosszú ideig még csak nem is regisztráltam ide,csak olvastam a topikot,és próbáltam rájönni,megérteni,hogy hogy a francba is működik ez a játék. Mit-mivel-hogyan-miért csinálok? Na,amikor ezekre rájöttem,egyből sokkal könnyebben boldogultam,hiszen ha valami baja volt a játéknak,akkor ki tudtam következtetni,hogy miért is?
    Úgyhogy kérlek szépen,ne bombázz minket tovább az idióta (ne haragudj,tényleg azok) kérdéseiddel és próbálj megismerkedni a játékkal. majd ha látjuk,hogy tényleg igyekeztél,tudsz bizonyos dolgokat,játékhoz kapcsolódó idegen szavak jelentését,akkor segítünk.