Euro Truck Simulator
  • yokel
    Hmm olvastam én is a külföldi cikket erről a hírről, h folyamatban van már a folytatás (2. rész), de sajnálattal látom, h ezek szerint az engine marad a Prism3D?!
    Én úgy emlékszem, h anno azt mondták, h a GTS lesz az uccsó, h abban még kipaszíroznak mindent a Prism3D engine-ből, és a jövőbeni fejlesztések egy teljesen új játékmotorra fognak épülni. Ezek a képek alapján meg az mondható el, h a környezet ua., ergo a játék alapja marad a régi...

Első ránézésre, ha nem olvasom mellé a hírt nem is mondanám meg, h ez az ETS 2-ből való, de lehet, h csak a modellek lettek belerakva a "tesztelés" miatt.
    Vajon ezt a GTS-ses cégalapítósdit átteszik majd ETS 2-be is?! Hát 2011-ig még nagyos sok víz fog lefolyni a dunán mire ez megjelenik, de reméljük a legjobbakat!

Nem tudom, majd kiderül, de én azért bízom benne, h a 2. rész(ek) alapvetően másra fognak épülni vagyis egy új játék lesz, nem pedig az előző részek végtelenségig történő "foltozgatása".
    Ha jól olvastam, tovább dolgoznak a GTS+UKTS patcheken is és mind2höz lesz hamarosan v1.09-es patch...