• aaaaa
    #7
    Az ilyen hírek miatt lesz egyre kevesebb olyan, aki úgy érzi ez a becsületes. A jogvédő hiénákat támogatni nem becsültesség, hanem ostobaság.Minden megvett cd árának legnagyobb része hozzájuk vándorol. A szerzőket , zenészeket meg őszintén tudom sajnálni, de ha csak ezeknek a senkiháziaknak a közvetítésével tudják eladni vackaikat őket sem kell sajnálni, ha netán éhenhalnak, ami pesze hatalmas kamu, de már sokszor hallottuk. Zenéljen jókedvéből, ne azért, hogy milliomos legyen.
    A művészet nem ipar , aki pedig ezt iparnak tekinti, nyugodtan "éhenhalhat", abból a havi pár millióból, amit keres.
    Most lehet sírni, hogy hány zenész nem él meg, na de senki sem kényszerítte arra, hogy ilyen pályát válasszon. A pedagógusok ápolónők, kutatók,mérnökök stb. is éhbérért dolgoznak. Sokszor komolyabb tudással mint néhány "óriási tehetségű zeneipari dolgozó". Értük soha nem megy a siránkozás.
    Ha senki nem venne CD-t vége lenne az egész kiadói maffiának. Ekkor elgondolkodnának valami ésszerűbb és korszerűbb megoldáson. De amíg birka mód veszik az emberek CD-ket, addig úgy tartják jól jön az a pénz, amit ezen bekaszálnak...