• shivan
    Hát én úgy vagyok ezzel,hogy akinek van valamire pénze és nagyon akarja a dolgot,akkor vegye meg, ha az boldoggá teszi.Engem is leszóltak már párszor, amikor megtudták mennyi pénzem elment már kerékpározásra. Hiszen a 20000Ft-os is gurul meg az egy millás is.Csak ugye nem mindegy,hogy egy 20kg-os tesco cangával tekerek fel a hegyre,amit ráadásul terepen kb 1óra alatt leamortizálok(kipróbáltam),vagy egy 10kg-ossal ami bírja a strapát.Szeretek játszani és nekem is volt korszakom, amikor elbűvöltek a számok meg hogy gigaflops meg mega texel meg +30fps meg anyám tyúkja.De ezt megvenni azért tényleg nincs értelme mert ez csak parasztvakítás lényeges haszon nélkül.Pláne úgy, hogy lassan játék nincs amit érdemes megvenni,mert tény,hogy csilli-villi meg megy 6000*4000-es felbontásban gigatextúrával hdr-rel és az effekteket isten gyártotta hozzá a mágikus ecsetjével,csak 1 óra múlva kukába kerül mert hangulata az nincs.Anélkül meg ugye b:szhatja ez ember.Lassan egy 20 dolláros reflexives puzzle játékban több innováció van hangulat terén, mint egy többmilliós projektben.De mondom,ha valakinek ez kell, az vegye hisz mindenkinek meg van a hobbija amire költ és mindenki másképp látja a világot.Csak az a szánalom, hogy ez már nem a játék öröméről szól,hanem a technoblabláról meg a pénzlehúzásról. Sry a csapongó stílusért de 72 óra meló után nem tellet többre.