• who am I 7
    Nem tudom, miért te tudod pontosan?Csináltál hivatalos statisztikát?Rengeteg fórum, oldal szól tuningról.Gyanítom, nem pont 1%ka tuningol a júzereknek.De én olyan 7-10%ra saccolom, ez csak az én véleményem, lehet tényleg 1%..de nem hiszem :D (a tuningot szerintem ne hasonlítsd egy steam által leközölt adathoz, föleg nem csúcskártyákhoz nem hasonlítanám..Mivel tuningolni, nem csak csúcs kategóriánál lehet).Mindettől függetlenül, szerintem nem kell halálos nagy tudás ahhoz, hogy fsb-t vagy szorzót állíts, és by spd-et be lökni a biosba....Én úgy gondolom.Persze, a jó kombóhoz után-járás is kell picit...akiket te mondasz, pistike a gtxszel, az is egy be etetett vásárló csoport..Anno 180ért 8800gtx dx10 etc etc...lassan, ahogy jönnek az új dx10! játékok, már a 87 ezres 2900XT is gyorsabb lesz, és nem 1-2%kal....Ennyit erről.Végülis, igaz, attól, hogy megveszi az XXX.be kerülő kártyát nem biztos, h ért is hozzá...De erről meg gondoskodik a marketing, nem de?meg DEZ...legalábbis probálkozik, minden erejével