• Stiff
    Igazából ennek az 'AMD vs. INTEL' dolognak semmi értelme sincs, mivel ez egy ördögi mókuskerék 'hetente' bekerülő elenfelekkel, aminek vége nincs!Hiába próbálja egyik fél is meggyőzni a másik fél híveit és vissza, azzal hogy meglebegtet egy-két, vagy esetleg több olyan statot amiben Ő a nyerő, mert mindíg van ellenpélda is.Itt személyenként mindenkinek más a prioritása.Valkinek a szerelhetőség, ár, 'világ életemben ezt használtam', tömörítési gyorsaság...és még sorolhatnám. Ennél a témánál mindenki a személyes jó tapasztalataival felvértezve próbál utat törni érveinek,... de most igazából nem tök mindegy! Személy szerint úgy is mindenki megtalálja a megfelelőt, a szerethető márkát, nem!Itt nincs jó meg rossz, csak számunkra megfelelő, választható!Én márkafüggetlen vagyok, rengeteg gépem volt, AMD, INTEL is, és mindegyiket szerettem, mert arra volt aminek építettem, kizárólag saját magamnak!Persze tudtam, hogy maholnap dobhatnám is ki mert biztos van annál jobb, de ezt magas ívből lesza*tam!Itt a cégek azok, akik manipulálják az embert és felkorbácsolják ezeket a nagy ellentéteket. Ugyan már...csak nem hagyjuk magunkat így megvezetni?(a megvezetettek, és a félreértés elkerülésének kedvéért, az írásomban a márkasorolásnál a magyar ABC betűrendjét követtem!)