UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
 • Alexzel
  #5582
  Ez csak az én véleményem, lehet hogy másnak jobb 'stratégiája' van.

  Playthrough 1:
  'Zombie Island of Dr. Ned.' - Fősztori közben 10-20 szint között
  'The Secret Armory of General Knoxx.' - 35-ös szint környékén, ekkor már a fősztori esetleg be is van fejezve, attól függően hogy mennyire foglalkoztál a mellékküldetésekkel
  'Claptrap's New Robot Revolution.' - Utolsóként
  'Mad Moxxi's Underdome Riot' - ha akarsz arénában harcolni akkor 15 szint után érdemes, de én inkább csak a raktár és a 'boltok' miatt szoktam menni.

  Playthrough 2:
  'The Secret Armory of General Knoxx.' - Fősztori mellett talán nyomban el is kezdheted kb 51-es szint környékén, mert a
  többi DLC-vel ellentétben a Playthrough 2.,5-ben sz ellenfelek csak akkor igazodnak hozzád szintben, ha befejezted a DLC-t
  A Ned-es és Claptrap-os DLC-k sorrendje nem fontos ha a Playthrough 2.5-ben csinálod, az ellenfelek szintje hozzád igazodik. (A Claptrap-os esetleg érdemesebb, mert a végén kapsz egy Skillpontot, és egy rakás ládát lehet minden indításkor nyitogatni, így jó eséllyel találhatsz jó cuccokat).

  Playthrough 2 során a fősztori mellett csak akkor érdemes mellékküldetést csinálni, ha okvetlenül szükséges, mert ha Playthrough 2.5-ben csinálod, magasabb szintű ellenfelek jönnek (akkor is ha Playthrough 2-ben vetted fel a feladatot) és így jobb tárgyakat dobnak.
  A Playthrough 2-ben csak az a fontos hogy mielőtt befejezed a Fősztorit (amivel átlépsz Playthrough 2.5-re) a DLC-kben a Claptrap Rescue feladatokat csináld meg, mert Playthrough 2.5-ben már nem lehet őket teljesíteni.

  'Claptrap Rescue missions' - Ezeket mindenfélleképpen érdemes megcsinálni, viszont Playthrough 2-ben előfordul hogy Backpack SDU helyett gránátot kapsz. Erre megoldás: mielőtt megjavítod Claptrap-ot mentési ponthoz mész, és ha gránátot kapsz, akkor kilépés helyett windows-ból 'lövöd ki' a programot, és visszatöltés után megint megjavítod Claptrap-ot, ez sok visszatöltés is lehet, állítólag a tele inventory javítja a Backpack SDU esélyét. Playthrough 2-ben 5 Backpack SDU-t lehet szerezni (Sledge's Safe House, Lost Cave, New Haven, Tetanus Warren, Earl's Scrapyard).