"egyszerre adta meg a hatalmas külső tereket, a szabadság érzését, a gyönyörű helyszíneket, a szintén kidolgozott belső tereket, változatos ellenfeleket, iszonyat jó AI-t, járműveket, stb."
Ez nagyjából igaz, csak nekem a szabadság érzése nem volt meg. Lehet, hogy keveset baszakodtam vele, de nekem úgy tűnt, hogy a tér ugyan nagy, de ha nem arra mész amerre "kell", akkor céltalan az egész. Nem volt semmi értelme elkolbászolni a világ másik végére, mert utána vissza kellett menni, hogy jöhessen a következő "pálya". Na meg egy csomó helyen olyan volt a nagy tér, hogy egyik oldalon hegy, másikon szakadék, azt' mennyé' előre. Pszeudo nagyteres. Olyan, mintha szabad lennél, de közben igencsak kötött. Nekem ezzel volt bajom.
Egyébként anno a vasam is kevés volt hozzá, úgyhogy lassan előszedem megint.
"akkor is le lehetett tölteni ingyen, engem senki nem akadályozott meg benne"
Ja, hát engem sem fog. Izzítom is a torrentet... :P
Bátyámék egyébként anno nagyon rákattantak, vettek is kettőt, aztán tolták (volna) multiban. Csak az egyik CDkulcs nem működött. Írtak emailt, kaptak egy másik kulcsot. Az sem működött. Még egy email, aztán hozzájuk vágtak három működőt, hogy "hagyjatok már békén"... :P :) Jóféle support, ilyen kéne mindenhová!