duke#75
"És most ne kezd el, hogy az autóm megöli a világot, mert ez teljessen ismeretlen dolog, akármekkora is jelenleg a "biztos tudom" propaganda."
Az hogy az belso egesu hoerogepekkel meghajtott gepjarmuvek szennyezik a kornyezetet az nem szorul bizonyitasra,legfejebb a merteke kerdeses egyebb szennyezokhoz kepest.De ha ez szamodra ismeretlen dolog,akkor van ennek sokkal konkretabb bizonyitottabb resze.Vitan felul all,hogy az alergias megbetegedesek jelentos reszet a gepkocsik altal elszennyezett levego okoza.Mar pedig csak nalunk 2 millio ember allergias.Csak azert mert sokan mar a wc-re is csak autoval hajlandok menni.
"Tudod én nagyon szeretném ha a világot nem tennénk tönkre, de én inkább megdögölnék, mithogy rabságban éljek és, hogy valaki a puskát rámszegezve mondja meg, hogy mit szabad csinálnom és mit nem, miközben nem bántok senkit"
Nem arrol van szo,hogy tiltani kene a szabad korlatlan kozlekedest.De arrol mar igen,hogy akinek erre igenye van,hogy szorakozasbol autokazon,azt NORMALIS gepjarmuvel tegye.Nem pedig 150 eves elavult,primitiv,sulyosan kornyezetszennyezo technologiaju jarmuvekkel.Milyen lenne,ha mondjuk az orvos tudony csak annyit fejlodot volna az elmult 150 evben mint az autok,akkor a legfejletebb eljaras meg ma is,az ervagas,vereztetes lenne,hogy kiuzek a demonokat a testbol.Mert manapsag a gepjarmu technika ezen a szinten van.