• 3P
    #16
    Ha ennek az az azára, hogy épp olyan pocsék lesz, mint a az írható DVD lemezek adatbizonsága az idő függvényében, akkor ez is egy...
    Szinte siralmas, hogy a DVD-k néhány év után szép lassan "elfelejtik" a tartalmukat (én nem gagyi Princo és társaira célzok, hanem a "márkásabbakra" Verbatim, TDK, stb...).
    Nekm már a DVD kapacitása is bőven elég lenne, ha úgy 20-30 évig bízhatnék abban, hogy meg is lesz rajta azaz az adat amit ráírtam (A jó öreg 25 VHS szalalgok a mai napig jó minőségűek, vagy épp a hangkazetták is, nem beszélve a szalagos magnóhoz való anyagokról).
    Anno a BR megjelenésekor 50 évet emlegettek. Örültem is ennek nagyon. mosdt meg jön a Te**o Gazdaságos változat, szupi :(. Gondolom ez már nem 50 év, hanem jó ha 5 év adatgaranciával érkezik (persze ezt nem is szempont csak a Ft/GB). Persze a tömeg örül, hogy 100 Ft-ért írhat rá, aztán pár év után meg sóhajtozik, hogy hová tünt a családi vidó a korongról... :(
    Remélem azért lehet majd kapni a drágább változatot is, de erre kevés az esély, hiszen a piacot mennyiség és nem a minőség érdekli (itt sem).