• remark #16
    "És a legtöbb ember akinek az érdekében van a szabadság azok kezdenek odafigyelni, még nem reagálnak, de már odafigyelnek."
    Ez orvendetes.

"európában ilyent nem szoktam látni, itt csak két kutya verekszik, és mindég az a mese, hogy ők 100% jók az ellenpárt pedig 100% rosz"
    Ez nekem ugy hangzik mint a magyar helyzet. Pl. Hollandiaban nem 2 oldal van hanem mondjuk 4 (nem ismerem az aktualis eroviszonyokat). Es pont ezert a fobb kerdesekben nem egymasramutogatas megy, hanem egyezkedes, azaz tobb partnak is meg kell egyeznie egymassal akik adott esetben akar eltero velemenyt is kepviselhetnek. Nekem ez szimpatikus. Ez megtanitja azt hogy tobben is vagyunk a Foldon, eltero velemennyel, es meg kell tanulni egyuttmukodni. Nem az a cel, hogy sikeres kampannyal a masik alol kirugjuk valahogy a lovat, aztan a sikeres valasztasok utan lenyomunk mindent a masik torkan. Nem, ez nem tetszik.
    A ketpartrendszer szerintem ezert sem jo. Remelem Magyarorszag is lelep errol az utrol mielobb. En tamogatnam pl. a kis partok parlamentbe jutasat.