• Dany007
    " "élőben még inkább lenyűgözött, hogy miket tud"

Ha megveszed és elmúlik a gyors GUI varázsa akkor majd ráébredsz, hogy egy belépőszintű Nokia mobilképességét sem éri el a tudása.. "

Sz.tem félreértetted amit a srác mondott. Egy szóval se írta hogy a tudása miatt fogja megvenni.
    Mellesleg én is veszek egyet. Ha minden összejön 1 hét múlva már meglesz :)
    És azt sem értem mért szidja mindenki az ájfónt? Egy szóval nem mondták hogy PDA-nak készül, mégis mindenki PDA-kal hasonlítja.
    Persze azt nem vitatom, nem tud annyit mint mondjuk egy nokia 8800, de azt is figyelembe kell venni hogy ki miért veszi meg a telefont.
    Én bevallom, hogy nekem a touchscreen, meg egyéb megoldásai teccettek, és nekem nincs szükségem a 3g-re sem.
    Szal én úgy nézek rá mint egy sima telefonra. Telefonálni kell meg sms-ezni. Már azért is megéri nekem mert nem kell a C betühöz 3x lenyomni a 2-es gombot. Nem nagy technológia, de eddig senkinek nem jutott eszébe. És az, hogy van rajta wifi, lehet zenét hallgatni, videót nézni , fényképezni 4Gb memóra stb , az csak mind plusz nekem.
    Sz.tem mielőtt mindenki fikázza, el kéne gondolkodni, hogy aki megveszi az miért veszi meg ? Mert aki nagyban netezni akar vele annak tényleg jobb egy 3Gs készülék, az ne vegyen iphone-t. Aki PDA-ként akarja használni az szintén ne vegye a HTC-nek nagyon jó modelljei vannak hasonló árban és sokkal nagyobb tudással.
    Viszont én utálom a cerkát (PDAnál) a telefon billentyűzetet is, és a menü megoldásai is jobban bejönnek. stb stb stb ... :)