Dany007#17
Szép kis vita alakult ki :) De én még mindig tartom az álláspontom. (anyázás nélkül)
Nekem megér 130-at az iphone. Az hogy csúcstechnika az kissé túlzás. Inkább olyan technika amit eddig még nemogazán vittek bele a mobiltel piacba.
Amúgy, ahogy már írtam nem a tudás miatt veszik az emberek az iphonet.
Szerintem gajj fölösleges a telefonok tudásáról vitázni.
Nemtom elképzelni hogy ki az a b...m ( kivéve ha tényleg munkára kell ) internetezzen egy 5x5cm- es kijelzőn, amit a mai telefonok nagyrésze tud.
Az iphone-nak legalább majd 9cm átló kijelzője van. Az se sok, de mégis több mint egy akármilyen N sériás nokiáé.
Ez a sznobság, tudod ? Amikor valaki arra vaker hogy a telója 3,x Mbit-es netelérésre képes, meg így 3G meg úgy, meg xhtml, meg infra port...stb...
Aztán mi a fxxnak mindez ? (ismét megjegyzem az elenyésző kivételnek aki munkára használja) Nincs otthon net ?:D Vagy az ilyen jobban szeret 5cm-s kijelzőn netezni? Ugyanmár...
Kiváncsi lennék, ki az az ember aki kihasználja azt a sok szart amit képesek belebaszkodni egy ilyen telefonba. Arról nem is beszélve, hogyha még ki is használlja akkor mért nem vesz inkább egy PDA-t mert azért azt mégiscsak azért készítették.
Igen, én azért veszek iphone-t mert teccik. Nem a netezés a videók a zenelejátszás, hanem mert például, végre nem foglalja el a telefon felét a billenytűzet!Másrészt meg nézzétek meg a kijelzőjét. Én is meglepődtem mennyire szép.
Csak összehasonlítás képpen amit letöltesz netről mondjuk 1024-es háttérképet az esetek 99%-ban 72dpi-s(72pxl/inch). Az iphone kijelzője 160(pxl/inch). Vagyis (átszámítva) minden négyzetcentiméter 63képpontból épül fel. Azért az nemrossz.
Szal összeségében nekem nem az számít, hogy hány Mbittel tudok netezni, meg a hasonlók, hanem az hogy a telefon frankón nézzen ki, kényelmes legyen a használata stb stb stb...Ha ez sznobság akkor az vagyok :)