wednes#517
Hát akárhogy látod én mindenesetre örülnék ha Euróba kimaradna 1 Közel-Keleti konfliktusból. A végképp semmi haszna nem lenne. De szerintem Európa katonailag nem is igen alkalmas rá. Mondjuk ez most nem éppen baj.
Ahhoz képest, hogy Euróba ellenezte eddig ezeket a konfliktusokat, most vmi miatt Franciaország úgy elkezdett Amerika felé hajlani ebbe a kérdésbe.
És igazad van erőszakos politika és terjszekedés bukásra van itélve. És általába erőszakkal ér véget. (Asszíria, Római-Birodalom, Arany Horda, Török Birodalom stb fel nem sorolom őket :) )
Csak ugye kérdés mikor, és akik az erőszak politikáját követik úgy vannak velük, nem az ő idejükbe fog ez bekövetkezni.
Agresszióra nincs szükség, én azt fejtettem ki, hogy jelen van.
"te orulsz annak ami Magyarorszagon megy? En pl. nem orulok hogy a pilota kekszet egy francia ceg gyartja."
Nem! Egyáltalán nem örülök neki, rohadtul zavar. Azt kellett volna mondani a "rendszerváltásnál" amit a lengyelek. Ők nem törlesztenek adósságot vissza. Azt el is engedték nekik.
"Es megegszer: EZ A MI DOLGUNK. Nem a kormany dolga, meg nem a mittomen milyen szervezet dolga"
Van elképzelésed, hogy ezt milyen formába lehetne megtenni?