• csuszi
    ez így van mióta van cod. pamban is és promodban is így játszanak a jobbak. az életben sem rohangálnál össze-vissza ha túl akarnád élni (nem vagyok fanatik, ez nem élet hanem egy játék, de a cél a győzelem. minél kisebb látszik belőled, annál több esélyed van - és a jobbakat a rosszabbaktól nem feltétlen a lövés különbözteti meg (ez is), hanem a taktika és a TÜRELEM).a modot még nem próbáltam ki fegyvereket illetően de a hc a nagy rakás fos már ne haragudj. midnenki megpusztul egy lehelettől. cod4 ben azzals zórakoztam hogy deserttel rohangáltam hc serveren, és vicc mi bénák vannak a csak hc-sek között. de ezt ne vedd magadra, csak általánosítok. semmi ügyesség nem kell hozzá, hisz vert helyzetből az életben nem nyerhetsz, olyan nagy előny a kezdő lövés. innentől kezdve az nyer, aki először meglátja a másikat. akkor hol is van nagyobb szerepőe a kempnek? illetve az ügyesség nem számít semmit, pont azért mert elég egyszer-kétszer eltalálni a másikat...nem véletlen használják hosszú évek óta a warmodokat a cb-én.
    de tőlem tolhatod a hc-ét, de az csak könnyíti a játékot.