• Disaster24
    Mert olyan ügyesen van megcsinálva az 1.1-es patch, h vagy 3x nagyobbra kibontja magát a C-re, majd onnan települ. Szóval a kb 330mb-os patchnek kb 1GB hely kell a C-n. Énis megszívtam vele, kb 800mb helyem volt.. Valamint a patch olyan, h először letöröl jópár dolgot (pl a játék exe-it), majd telepíti magát. Viszont ritka ügyes megoldás, h nem backupol semmit, szóval ha megszakad a patch telepítése helyhiány miatt, akár el is cseszheti a játékod. Nekem először csak az exe-k hiányoztak, amiket tudtam pótolni, mert amúgy is kivoltak mentve máshova. Viszont következő próbálkozáskor, miután felszabadítottam még kb 150mb-ot, még mindig nem volt elég helyem, de akkor már picit tovább mehetett a patch és jobban törölgetett a játékból. Majd az újabb próbálkozásnál kiírta, hogy a játék nincs feltelepítve, nem tud mit patchelni :D És akkor már az exe-k visszapakolása se volt elég neki.
    Persze ha az embernek van egy 1,5 gb helye a C-n nem találkozik ilyen problémákkal, de nehogy már ilyen szarul legyen megírva egy patch..