• csuszi
    "mielőtt azt irnád hogy mennyek kockulni csak ennyit:van kivel foglalkoznom igy nem töltöm itt az estém na hali :)"mégse mentél el bulikázni te ultramájer?
    megint nem sikerült egyetlen értelmeset se válaszolnod azokra a dolgokra amiket felvetettem...mondjuk nehéz is lenne vert helyzetből.
    és bassza meg, ki is ítél meg valaki a neten át Balumann? mert én legalább nem ugatok a hátteréről, hisz nem is tudok!! csak őt ítélem meg, de mivel nem tud egy értelmeset válaszolni vagdalkozik a családi és baráti hátteremről... amiről semmit se tudhat.
    és rajta nosza hát, ne olvasd amit írok, és ahogy te javasoltad Nekem tévesen, lépj le warezos kisbarátom az warez/offtopic szekcióba, hiszen ez NEM az.
    és te tényleg ennyire hülye vagy, hogy az Neked a hátad mögött írás, hogy amikor nem vagy gépnél akkor írok egy publikus fórumba? egyre mélyebbre süllyedsz. mindig van meglepetés.
    na sry de mennem kell, majd holnap reagálok, ha mégse bírnád ki hogy elolvasd a kommentem. és nekem nyugodtan írhatsz nem veszem a hátam mögött írásnak te iq lovag. és ha ez nem lenne elég, biztosítok számodra ts-t ahol elsírhatod a bánatod nekem, adok nevet, youtube linket, a galériámban képeket találsz itt sg-én, csak ha már a szocializációnál tartunk, és a beilleszkedésnél, én nem vagyok névtelen (mint Te, a főmájer), mint a sok monitor mögül észtosztó kisiskolás.

szép estét!

ui.: elég egyszer elköszönnöd. azzal hogy halmozod az elköszönést, csak azt bizonyítod, hogy kurvára lazának akarsz tűnni. na hali meg na cs, meg 100 mosoly jel :) nem kell sok, elég egy is.