• Frayer
    Dzsilett, én ebből nyerészkedek :DD
    Nem én intézem a dolgot csak a szálakat mozgatom a háttérből.
    Szerintem nem érdemes a telefonhívások ellen küzdeni, mert az igaz,hogy egy idő múlva fekete listára tesznek és az adott cég nem hív minket többet, de cserébe hívnak majd más cégek, akár több tucat is.
    Hogy miért van ez?

Ez azért van mert a fekete lista olyan emberek adatait tartalmazza akik ellenszenvesek, nem hajlanak a vásárlásra, netán rossz indulatúak.
    Ezeket a listákat cserélgetik egymás közt a marketing ügynökségek, akiknek van eszük, ezeket a címeket kifilterezik a saját címbázisukból.
    De az esetek többségében nem ez történik, hanem az hogy úgy tekintenek erre a listára mint egy ingyen megszerzett címlistát, amit üzletileg fel is használnak, esetleg átadják másoknak is, azaz eladják.

Ugyan ez az e-mail leiratkozásoknál.
    Egy helyről leiratkozol, talán nem kapsz onnan többet levelet, talán küldik ugyan úgy tovább.
    De számíthatsz innentől fogva,hogy bekerülsz akár több száz más címlistákba.

Ezek a "spammerek" már annyiszór voltak célpontok bizonyos bosszú áló, vagy önkényes igazságszolgáltató barmoknak, hogy már ők is ellenségként kezelik a népet.
    Az meg nem jó senkinek sem ha ezek megdühödnek, végülis ha akarnák úgy el tudnák dugítani a postát,hogy végképp használhatatlan lenne, napi jönne 2-3 ezer levél, mind más, na abból válogasd ki mi az ami tényleg neked jött.

Egy 100 Mbites szerver egy perc alatt kiküld vagy 50-100 ezer levelet is.