Dodo55#6
Minket HETENTE zaklat a T-Com, hogy váltsunk díjcsomagot, mert hogy az úgy jobb.
Hiába mondjuk, hogy nem érdekel, mert már sokszor le is akarjuk mondani a vezetékest, annyira ritkán használjuk mostanában, szarnak rá, hivogatnak.
Egyszer apukám vette fel(általában anyukám szokta, ő van itthon olyankor inkább).
Felveszi, hallgatja 5 percen át, majd megkérdezi: "Elnézést, de a SZÉKOM-nak mi köze van az én telefonálási szokásaimhoz?" ... "Ja, hogy T-Com, és SZÉKOM-ot értettem"
Ha valaki nem érti mi a vicces ebben, akkor segítek: a SZÉKOM az a fehérvári szemétszállító cég :D
Ja, meg volt egy brutális eset, fel is akartuk jelenteni érte a T-Comot. 2006 tavasz, reggel 8 óra körül. Anyukám taxit akar hívni, mobilján épp nincs pénz, negyed óra múlva ott kellett lennie valahol fontos ügyben. Megy oda a vezetékeshez, erre az elkezd csörögni. Felveszi, és a Gyurcsány elkezd benne pofázni. Azonnal lerakja, majd felveszi a kagylót, hogy tárcsázzon, erre ott folytatja a Gyurcsány, ahol abbahagyta. Megint lerakja, megint folytatja. Fogta, kihúzta a zsinórt is, várt egy kicsit, visszadugta, felveszi a kagylót, és tovább pofázik a Gyurcsány. Ezekután félrerakta a kagylót, és kb 10 percig várt, mire befejezte a mondanivalóját, majd a vonal végre hajlandó volt megszakadni...
Már el volt késve rendesen, nem tudom mi volt már, de már nem volt értelme így odamenni, úgyhogy felhívta a T-Com ügyfélszolgálatát, és lebaszta őket rendesen. A válasz ez volt: Igen, van ilyen reklámszolgáltatásunk. Erre anyukám mondja: "Akkor szeretnék én is rendelni egy ilyet" Erre a válasz: "Ön nem rendelhet ilyen szolgáltatást".