Az idő urai 25 éves jubileumi kiadás - magyar DVD
-
runner78 #1 Na. Én ma megvettem a jubileumi kiadást.
A film természetesen szuper. ALAPMŰ!
Ám már elöző év végén elérhető volt neten, miután a francia kiadásra rátette a klasszikus szinkront FOX.
Franciák győnyörűen felujitották a képet, meg ők 5.1 hangot tettek rá.
Szégyen - gondoltam, hogy nálunk nem adják ki. Nagyon vártam már.
Megvettem:
1. A lemezeken megfolyás látható...még nem néztem végig, egyenlőre mennek a korongok.
2. A "nagy" ajándék egy sima A4-es méretü fekete-fehér vázlat rajz...gondolom ez csak beharangozás volt, és több év mulva is benne lesz.
3. Oké, a doboz jól néz ki, bár érdekes volt, hogy a "hátsó boritó" rész egy papir csak, azt hittem a dobozon van, bár igy is dizájn-os, a kis képekkel.
4. Hát a képért ugye nem a Corner filmet kell dicsérni, mert az a sima francia (ami persze tökéletes).
5. Menü valóban magyar animált, de hogy a film elején lévő szövegek, meg se a feliratok a végén nem magyar, az GYALÁZAT! Ezt nem gondoltam volna!!!!!
Simán a francia kiadás, rádobva a magyar hanggal...ez már fél éve a polcomon figyel ugye, ráadásul az általam készitett boritóval.(borítóm)
Oké van még extra lemez, de azon se sok a képek, meg ilyesmi...dokumentum filmet még nem néztem...
Szóval, simán kiadták a francia filmet (magyar menűvel, meg digipak tokkal)...hát ez SZÉGYEN!
Nesze a népnek MAGYAR 25 éves jubileumi kiadás!!!