• Dany007
    Tökéletessen igazuk van. Iwiw meg myvip meg hasonlók a legjobb hely info szerzésre ha valakiről megakarunk tudni valamit. A sok hülye meg a lakcímtől elkezdve a privát telefonig mindent megad.
    Erre van pár saját példám is. A legjobb amikor egy ügyfelemnek elfelejtettem elkérni a telszámát meg az elérhetőségeit. És a megebszélt időpontra nem jött a kész termékért. Hát nem tudtam mit csinálni, a grafikán amit rendelt, rajta volt a cég neve.
    Hát felhívtam a tudakozót hogy adjanak valami számot. A csaj a neten talált egy telefonszámot és bingó megvolt az "nőm". Felhívtam stb és teccet a hangja kiváncsi voltam hogy ki is ő mi is ő.
    Nem volt másom mint egyetlen mobil szám.
    5 percen belül tudtam hogy mi a neve, hány éves hol dolgozik, hol lakik, hogy van pasija, hogy néz ki , és hogy 96ban végzett az egyik helyi gimnázimban.
    iwiw+Google.
    Persze ez így nem hangzik olyan hűdenagy dolognak. De ha én mint vadidegen odaállítottam volna a csaj elé ezzel a pár személyes infóval, hát tuti hanyattesik a döbbenettől! Legalábbis első hallásra :)
    Szóval sz.tem sokan nem látják át a neten ilyen téren fellépő veszélyeket. Persze azért még szvsz nem alakult ki az a fajta hálózat vagy lehetőség amik/akik kellő hatékonysággal fel tudnák használni ezeket az infókat, de ez csak idő kérdése.
    És igen az ilyenből adódó személyiség jogi sérelmek a user hibája és felelőssége, mivel az iwiwen is be kell Xelni egy szerződést amiben hozzájárul a megadott adatok közléséhez stb stb stb...