• Gerygrey
    Csak azért hülyéztelek le, mert megérdemelted.

Aláírom hogy kezdőknek, meg akik csak zenét hallgatni, telefonálni, netezni, stb. szeretnének, és szeretik a szép cuccokat, azoknak az iPhone a legjobb választás. Na de a játékot felhozni, csak mert van rá egy sakk meg egy vacak Mario bros (akkor már inkább Mario World, ami már symbianon is fut emulátorral)

Engem például hidegen hagy, hogyan ürül ki a kuka. Persze a szép GUI-t szeretem, de a testreszabhatót mégjobban: most egy Windows Vista theme-et használok ami baromi jól néz ki, vistás, köralakú Start gomb, vista rendszerhangjai, stb. Szabadon variálható desktop, rajta a kedvenc progik és MP3-playlistek ikonjai, ötnapos időjárás-előrejelzés ami a ferihegyi METAR-tól szedi az adatokat, akku, szabad memória kijelzés, csúszkával állítható fényerő, ha SMS-t kapok akkor az is megjelenik a home képernyőn, nem kell a menüben bolyongani hogy elolvassam. Ugyanígy az emlékeztető, dátum, óra, stb. Az egész kezdőképernyő olyan high-tech benyomást kelt, minden elérhető róla 1 kattintással ami csak kell, nekem ez jelenti a nagyobb felhasználói élményt. Meg az, hogy kiveszem a memóriakártyát, olvasóba be, és a PC-n megszokott Total Commanderrel pillanatok alatt feltöltöm zenével/videóval, egy 350 megás sorozat-epizód mindenféle konvertálás nélkül cca másfél-2 perc alatt rajta van a gépen.

Amúgy mégegyszer mondom: Semmi probléma nincs azzal hogy neked tetszik az iPhone, örülök neki hogy megtaláltad a számodra tökéletes mobilt. A baj az, ha valaki divatból megveszi, aztán veri a mellét hogy ő a király, és hogy mennyire alázza a telefonja az összes többit, beleértve a PDA-kat is. Valaki motorozni szeret, valaki biciklizni, egy motoros szívét nem fogja megdobogtatni egy legeslegistenkirályabb bringa sem, ezt el kell fogadni.

Peace :)