Su0my#63
igen, vvel is egyet értek, ez olyan, mint amikor valaki azért megy össze a mentővel, mert üvölt a kedvenc zenéje-> esélye kevés van, hogy megtörténjen, de hátha. ráadásul az ilyen csúcsfüleses csókák legszívesebben kakaón hallgatják a kedvencüket, ami 1: környezetet idegesíti (károsítja?!) 2: meg fog süketülni, mozgási problémákat okozhat (egyensúly, etc) 3: úgy pont nem jönki a hangminőség, mert az inkább középhangosan szokott
nem a te hsz-edre, de még hadd nyomassam ide még egy gondolatomat: nekem a telefon telefonálásra, sms-elésre, zenehallgatásra (videónézésre?:P), nagyon ritkán, de fényképezésre, ha van wi-fi netezésre, fm-rádióra (na igen, ez tényleg hiányzik!) kell. és az ár nem túl lényeges, meg amúgyis elsőre külső alapján választok, szeretem, ha ránézek a telefonomra azt mondjam: na ez, kurva jó. ezt megérte megvenni. és nekem nagyon tetszik az iPHONE. ráadásul több olyan tesztet olvastam, ahol a szerző a készülék kézhezkapása napjáig 'vegyes' érzelmekkel volt telítve, utána meg írt egy Steve Jobs-hoz hasonló szókészletű cikket:) Mert az iPHONE-ban az a marha jó, hogy a szoftvere is tele van apró finomságokkal (kuka felnyílik, ha valamit törölsz, bele megy a 'szemét', majd lecsukódik), amik akárki akármit is mond, nagyon sokat adnak a felhsználói élménynek. nem tudom, miért baj az, ha valaki tud örülni egy mindennapos készüléknek is, néha elvigyorodik, hogy de jó, hogy van ez nekem. sok gyermekbetegséggel küzd, az érintőképernyőt sikerült kicsit elrontaniuk (ez nyilván csökkenti a minőségérzetet), de akkor is. amikor még nem hype-olták, akkor is, én úgy éreztem: ez kell nekem. és mindenféle vélemény elolvasása után is így érzem.
még egy: az, hogy nálunk drágák az APPLE termékek, és nem megoldott a szervizelésük, jó öreg magyarhoni probléma. drágaságuk abban rejlik, hogy az APPLE nem adja drágábban a büdös európai népnek, hadd szívjanak: szállítás, kereskedő1, vám, adó (itthon ugye nem kevesek), kereskedő2, kereskedő 3 etc.. apám révén fogok venni új ipod nanot(marhára bejön, végre olyan a formája, mérete, ami PONT jó, nem úgy mint a nagyé, 8GB meg talán elég lesz, bár kicsit az mp3 bitrátáinál kell majd a kompromisszum, monnyuk csak 240 kbps) és kb 37k magyar pénzből kijön.. igaz a nano lányoknak való, de lexarom
és azért jussunk már el oda, hogy ha véleménykülönbség támad ne hülyézzük oda-vissza egymást, légyszíves! (én nem mondtam, hogy én nem tettem)