wanek#29
"ha az USA csak úgy pakk tönkremenne, azt az egész világ mesínylené" - miért is? Azért, mert nem lenne zsetonjuk a világ minden pontján katonai támaszpontokat fenntartani? Én nem kértem rá őket. De amikor 56-ban kérték őket, akkor szartak idejönni. Ennyit a te usádról.
"szerinted Magyarország gazdásaga nincs vele szoros kapcsolatban?" - szerintem nincs. 3% az exportunk oda.
"meg gyakorlatilag az egész világé, ahol van is valamifajta gazdaság?" - a karvalytőkére gondolsz, meg a globalizmusukra? Köszi, nem kérem. A virtuális dollárjaikat meg fel is dughatják maguknak.
"de ha sokan gondolkodnak úgy mint te" - jó is lenne :)
"meg itt ráveszel másokat" - senkit nem vettem rá semmire. Hol olvastál te olyat?
"wanekoknak plusz idegbaj, hogy már megint újabb megfigyelésre alkalmas jogszabályt hoznak" - itt aki idegbajos, az te vagy, legalábbis az írásod alapján. :)
"szivem" - nem vagyok a szíved. Kerüld a bizalmaskodást. Nőktől elviselem, de mivel nem vagyok buzeráns (te esetleg az vagy?), így férfiaktól nem tűröm.
"a wanek féle terrornak ha lesz egy fél halálos áldozata" - miféle terrorról beszélsz, te szerencsétlen?