Ingyenes fantasy mmorpg
  • Larvin
    Egy kis összefoglaló. Általában írok valami hasonlót az általam kirpóbált játékokról.
    Hack and slash, ez majdnem teljesen le is írja a dolgot. Akit ez a műfaj le tud kötni az próbálja ki. Engem sose érdekelt az ilyesmi singleben, de multiban azért elmegy. Feszültség levezetésre, unalom ellen kiváló. Azoknak ajánlom akik szeretik a fantasy környezetet és szeretnek kardokkal, lándzsákkal, stb. hadonászni ahelyett, hogy géppuskákkal bajlódnának.
    Van 3 realm ami egymás ellen küzd. A kezdők el vannak zárva a haladóktól és a pvp terület is. Hasonló mint a dark age of camelot bár azzal nem játszottam. Egyszerű játék, de el lehet lenni vele. És ingyenes! Az elején csak vég nélküli hent, van egy csomó fedex küldi meg ölj meg x monstát y fajtából. Végülis a küldik nagy része ebből áll, de valahogy van egy hangulata ennek is.
    lvl 16 vagyok és egyenlőre még nem akarom abbahagyni. Nem akarom magasztalni a játékot, de egy próbát megér.
    Jah, sok a spanyol és kevesebb az angolul tudó, de később ez változhat még. Asszem 1 éves a játék mégcsak.