Kyle XY - Az ABC family családi sci-fije
  • saddi
    #7
    youtube-on keresgélj, van rengeteg.

    Amúgy ha valakit érdekel a sorozat, tv2 adni fogja valamikor szinkronosan.

    A story röviden, magyarul:
    A sorozat úgy kezdődik, hogy Kyle ül a vadonban, teljesn pucéran, és egy talán király kobra ( nem vagyok kígyószakértő:) ) támadó pozícióban fél méterre farkaszszemet néz vele. Támad, ekkor Kyle elkapja, mielőtt megmarhatná, és elengedi. Elindul, bejut a városba, ahol a rendőröket kihívják, és egy javítóintézetbe küldik. Nem tud beszélni, semmi emléke nincs az erdőben történtek előttről, és úgy összességében semmit se tud az életről, és az emberi viselkedési formákról. Amikor megvizsgálják, kiderül, hogy nincs köldöke. Senki se jelenti az eltünését. Egy anyuka, aki mellesleg pszicháter is, haza viszi a családjához, hogy több időt tudjon vele foglalkozni. Kyle nagyon értelmesben bizonyul, 1 nap alatt megtanul beszélni valamelyest, képeket tud rajzolni fénykép minőséggel, matek zseni, és még sorolhatnám, milyen rendkívüli képességei vannak.

    A sorozat 1. szériájában Kyle, és a család hétköznapjaiba nyerünk betekintést. Sok poénnal találkozhatunk, ahogy ő megismeri az élet ügyes-bajos dolgait, és magában filózik azon, hogy most mi is a helyes, stb.
    És persze a múltja után kutat, próbálja az emlékeit előhozni, hogy ki is ő valójában, kik a szülei, honnan jött. De ez igazán a második szériában derül csak ki.

    Ez egy családi sci-fi sorozat, senki ne számítson semmi durvára, de szerintem kellemes kikapcsolódást nyújt. Jól megírt sztorija van, jó kis poénokkal dúsítva. Akinek tetszik az Eureka, annak szerintem ez is fog.