Én eddig csak és kizárólag olyan játékért adtam ki pénzt, ami rákényszerített. Sőt, valójában csak az eredeti CD-kulcsot vettem meg. HL1+CS, Battlefield Vietnam, Battlefield 2, BF2 Special Forces(bár az nem érte meg). Kb ennyi. Ezek azok, amikre tényleg megérte a pénzt kiadni. Régebben több időm volt, heti 2-3 játékot kivégeztem. Megérte volna "támogatni a fejlesztőket"? Azért a 6-10 óráért? Nem hiszem. Na meg a fejlesztőket, mi? Nem tudom, hogy pontosan mennyi a marketing része a dolognak, de felőlem az összes marketinges megdögölhet éhen, annyira hidegen hagy a reklám, mégis része az árnak. Hírforrásnak tökéletes az NForce, arra meg, hogy "csodálatos grafika, sok hosszú küldetés, korszakalkotó játékmenet", nem vagyok kíváncsi.
Szép doboz? Parasztvakítás. A DVD-tokos igénytelen, a doboz feleslegesen túl sok helyet foglal.
Szép korong? Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett beletennem a gépbe. Első dolgom no-CD/DVD krekket szerezni, idegesít, ha egy játék fölöslegesen húzza az időm, zúgatja a DVD-t.
Lehet bunkó parasztnak tartani ezért, de ez már csak ilyen. Amíg van alternatíva ingyen, addig hülye leszek érte fizetni. Kényszerítsenek rá tartalmas multiplayerrel, vagy plusz szolgáltatással, a warez tökéletes felszámolásával. Addig meg működik a kapitalizmus. Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ha ez 0Ft, akkor annyiért tudták nekem eladni.