érdekes álláspontok...yurij mondott egy érdekeset. nyugaton tényleg nem áruhitelből vesznek olyan "alapvető" fogyasztási cikkeket mint pl. konzolt, pc-t vagy tökmindegy, pl. hűtőgépet vagy tv-t, és ez mutatja a különbséget. nálunk a legtöbben ezeket is így veszik meg. ha belegondoltok, hogy ha ezeket is áruhitelből veszi meg valaki, akkor ehhez képest egy 12ezres pc-s vagy egy 16ezres konzolos játék nagyon drága.
a legtöbb mai játék szavatossága ráadásul az árához képest enyhén szólva is szánalmas, szerintem. a single része újabban 10 órát sem tesz ki, legalábbis a legnépszerűbb műfajnál, az FPS-eknél, lásd MoH Airborne. a multis része meg álatlában ugyanaz az unalmas szar. legalábbis annak aki játszott már igazi, kifejezetten multira készült játékkal.
eddigi legjobb befektetésem 12000-ért a bf2 volt bő két éve. ma is játszom vele. de egy MoH Airborne-ért nem adnék 13000-et. ugyanaz az oldschool játékmenet, csak hype-olták ezzel a szarral, hogy bárhor kezdheted a pályát...lol...meg kell hozzá egy atomerőmű.
mostanában megvettem ("használtan") 8000-ért az Armed Assault-ot, elég rétegjáték, realisztikus katonai szimulátor, de tudom hogy ronggyá játszom még a mini image-t is. a másik meg amit meg fogok venni, magyar szinkronnal, bolti áron 8000 lesz, a Witcher-t.