Iskolai szivatások
  • motyodlee
    #90
    Mi egy sokkal nyugalmasabb verziót tapasztaltunk a kollégiumban, ugyanis nem iskolai rendezvény keretében folyt a történet.Tavalyi évben történt akkor voltam 9.
    Lezajlott az évnyitó meg miegymás aztán a kollégiumban hogy próbáljuk az ismeretlenséget feloldani, társalogtunk. Nem sokra rá jött pár 4.-es meg 5.-es informálódni: milyenek a tanárok, jól érzitek magatokat, milyen a kollégium?minden tetszik? na akkor most szecskáztatunk.
    Menü:
    -Fényhordás: rendelkezésedre áll egy nagy szemeteszsák, aminek az egyik széle lyukas. A folyosón levő világítás alá kell tenni, és gyüjteni a fényt.ha kész vagy, megmutatod a "felsőbbrendüeknek" hogy mit gyüjtöttél. akkor azok mondják hogy lyukas a zsák vagy hogy nincs benne elég fény... (én csomót kötöttem a zsákra, aztán csak a mennyiségbe tudtak beleszólni :D)
    -Faliszőnyeg szemeinek számolása: az ágyak fölött volt egyhosszú faliszőnyeg, aztán meg keleltt számolni, hányszem van függőlegesen egymás alatt...
    -Éneklés: az ágyneműtartóban fekve, szép magyar népdalokat kellett énekelni(egyik szobatársam avval a kifogással menekült meg, hogy azt mondta, ő klausztrofóbiás...)
    -Szellőztetés: az illetőnek az ablakhoz kellett állnia, mély levegőt szivni, aztán a szobába fujni.

    Akkori 10.-esek mesélték, hogy régebben sokkal durvább volt. Egyik elsős fején kettétörtek egy rajztáblát, meg hasonló minőségű dolgok...