• Dany007
    #7
    Mért nem olvassa ezt a cikket egy marketinges ? Vagy valami reklám guru? Jó lenne velük vitatkozni. Meg megtudni a gondolkodásmúdjukat. Vagy hogy miből gondolják hogy az ilyen reklámok elérik a céljukat ? Mármint itt a neten ezek a popupos fosok. a TV az más tészta, mert ott ha alkotnak valami ütős brutál dolgot akkor azt megnézi az ember.
    Ott volt a Magnumnak az a rekláma már elég régen...valami csaj volt benne aj már nem emlékszem rá de tényleg, viszont arra igen hogy nagyon komoly volt ! Azt le is akartam tölteni, csakhát nem találtam :)
    Ott van pl az az autó reklám amelyikben gördeszkaként ugrálnak rajta az is komoly volt, de meg nemtom mondani melyik márka. És tessék itt a példa...Hiába teccet az a reklám de nemtom hogy miről szólt :S
    Viszont az a robokuttyos ford reklám annyira szar volt hogy már jó. Mondjuk erre lehet azért emlékszem mert nekünk is Fordunk van én is azt vezetem minden nap :)
    Jöjjön már egy reklámszakmában dolgozó és magyarázza már el hogy mi értelme az unalmas igénytelen gagyi reklámoknak amivel teletömik a tv-t vagy az internetet ? Mert tényleg nem a reklám miatt vásárlok. Ott van pl a Davidoff vagy egy csomó más híres márka most a parfümre gondoltam, azoknak a reklámjait mért nem látjuk ? csak az ócska Axe 50-30% os kedvezményeit? Talán azért mert azok tényleg minőségi márkák és nincs szükségük reklámra...
    Okés az megint más dolog amikor kijön valami új termék és meg kell ismertetni a közönséget vele. Erre a célra okés.