feamatar#362
nem tom, jártál-e már intézetbe, ez a "sérül" nem arra gondolok, hogy majd felnőve ilyen-olyan lelki betegsége lesz... általában intézetiseknek nem lelki betegek, csak egyszerűen nem törődnek velük rendesen(ez logikus egyszerűen figyelembe véve a gyermek/nevelő arányt)
lelki sérülés... eddig egy tömeggyilkosról se hallottam aki meleg lett volna... az pedig inkább a környezetét minősíti mint a gyermeket, ha bántják. Szinte mindenütt van akit kifognak, én ezt mindig is rühelltem, de azokból is normális ember lesz, míg a suli sztárjából is lehet nemnormális állat...
egy meleg család jobb a gyermeknek mint egy intézet, sokkal, ehhez csak intézetis kölykök közt kell lenni, meg(bár ez csak szvsz) valószínűleg könnyebben elfogad egy más egy mást(itt gondolok arra hogy egy meleg könnyebben elfogad egy roma gyermeket), amivel szintén probláma szokott lenni itt magyarban... intézet és nevelt gyermekek ügyében van némi tapasztalatom. Hogy felnőve a gyerek milyen lesz? Hát itt van rá Terry Black, majd Danika kapcsán meglátjuk. Persze egy eset semmilyen statisztikában nem mérvadó.