winnie#58
a másik ötlet az lehetett volna, hogy tovább menekülnek. gondolom meghányták vetették a témát és jobb ötletek jutottak eszükbe erre az esetre. ennyi, semmi hókuszpókusz. (nyilván az üldözés kétféleképpen végződhet: vagy menekülnek vagy elkapják őket.)
de, ha két évadot áhítasz, az s2 tökéletes befejezése lehet az egész sorozatnak. elkapják scofildet, szív, bekerül egy börtönbe, egy durvába és kalap. ami fontos szál volt, azt lezárták (összeesküvés), innen kezdve a néző azt képzel a befejezésbe, amit akar.
"Én hatalmasat csalódtam a pb-ben. Az alapötlet vitte el az egész sorozatot, meg az kb 2 jó színész."
minden sorozatot az ötlet visz el és minden sorozatban csalódik az emberek jó része - ezért is lesz vége a sorozatoknak, ezért csökken le annyira a nézettségük, hogy véget vessenek.
"A lost viszont nagyon jó sorozat, remek karakterrekkel, remek színészekkel, és remek történettel."
mondod te. (és én is, de nem lényeg). a lostban sokkal többen csalódtak a warezelőket tekintve, a pb-t sokkal többen istenítik.