• zegner
    Fókuszhoz annyit hogy volt 1 ilyesmi mondat: "A Szökés Amerikában rekordokat dönt és ott már a 3. évadot sugározzák" vagy valami ilyesmi. Ebből a mondatból lejön a fókusz szavahihetősége, mert
    1. Nem dönt rekordokat
    2. a harmadik évadot csak szept. 17-én kezdik el leadni a fox-on.
    Meg volt még a vége fele ilyen interview féle a szereplőkkel, ahol Sarah Wayne Callies (Sare Tancredi) azt mondta hogy még nem smárolt Scofield-al ami persze megtörtént az első évad vége felé, most három lehetséges dolog áll fenn.
    1. Elqrták a fordítást
    2. A szinésznő hazudik
    3. A színésznő be volt lőve mint az általa alakított doktornő :)

És még megemlítendő (ha jól tudom) hogy ezek a riportok megtalálhatóak a Szökés extra DVD-jén, tehát az Rtl megvette (avagy leszedte netről), és beadják mint ha ők készítették volna a riportot, nem tudom h ez milyen szerzői jogokat sért de ha én adnám le 1 falusi moziban biztos seggberúgnának érte. Tehát innnentől így fogok hinni a fókusznak, nem mintha eddig nagy hangsúlyt fektettem volna rá hogy mit mondanak, de régen amikor még Batiz meg Marsi vezette addig egész tűrhető volt (érdekes riportok voltak és nem ilyen kitalált bulvár-sztorik hogy ki kivel miért és hol csinálja a sztárvilágból).