Álomszámítógépem(DREAMPC)
-
Ami ma álpmpc, holnapra gagyi... manapság nincs értelme erről álmodozni, hogy a lejkop legyen meg... Holnapra vmék kidob 9 új akármit, azt kész... Az egészben annyi lesz a poén, hogy megveszed az ÁLOMPC-det, és fél év múlva, ha jön a 601630 gigás videókártya, akko már az kellesz. Amíg meg nem torpan a számítástechnika a fejlődésben szvsz kb fél évre, addig nincs ennek értelme... ráadásul már annyi cucc van, h azt el se lehet képzelni, 66 féle konfigot lehetne még összerakni, ami ilyen teljesítményt ad... :S... Én is otthon vok a számtechben, de már unom, h ilyen olyan kártya, én egyszerűen nemtom nyomon követni már ezt az egészet... Az mondjuk más kérdés, ha Neked ez bőven megfelel, és ez lenne az ideális. MIvel én nem nagyon jáccok, ennek a gépnek a fele is elég lenne, vagy pl az a szutyok (hiába, akk is szeretem:D) amiről msot írok... nemtom, én megtok elégedni 1,1 Ghz vel, egy 64 meegás VGA val ,és 256 mega RAM. al... és ezzel még modellezek is (igaz, megizzad alatta szegénykém.) Nekem az álompc (ahogy utánaszámoltam ,ertm már néhány cucc megvan ) 50000 ft ből kijönne. Ezzelsenkit nem akarok szidalmazni, csak kifejtettem az álláspontom:)