• tpeterr
    Nem volt azért ez olyan nagyobb szintű TKÉ.
    Nos, én nem tudatos álmodás útján értem el a TKÉ-t. Hajnalban valamikor (két óra után valamivel) csörgött a telefonom, jelezvén, hogy merül. Felkeltem, felraktam töltőre, visszafeküdtem. NEXUS6 tanácsát megfogadván -mivel nem aludtam el azonnal- elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne ha most álmodnék stb... stb... . Nem is tudom, hogy írhatnám le ezt a legjobban, de éreztem, hogy alszok, de továbbra is gondolkodok, ilyen félig alvás félig ébrenlét álltapotban lehettem. Szintén kissé furább megfogalmazás, de éreztem, hogy a testem az alvás állapotában van, de továbbra is gondolkodtam. Aztán már tényleg nem éreztem a testem határait, jött az a medence-szerű érzés amit írt már NEXUS6,meg azok a fura hangok (kissé meg is voltam mondjuk úgy ijedve, mivel ilyet még sosem tapasztaltam). Aztán megpróbáltam felkelni az ágyból, és sikerült is. Éreztem, hogy ott álltam az ágyam mellett közvetlenül. Mozdulni aztán már nem tudtam. A szememet, nem is tudom, nem tudtam -a koncentrálás miatt vagy mert nem mertem- kinyitni. Ez az állapot nem tartott valami sokáig, pár másodpercig. De nagyon nagy élmény volt, mert mint márt említettem, ilyet azelőtt sosem tapasztaltam. Nem tudom, hány hete megy már ez a topic, de két hete már biztosan megy, ennyi idő alatt el lehet érni eredményt, NEXUS6 is írta. A tudatos álmodásra meg rá kell gyúrni, mert azon keresztül szerintem nehezebben megy a dolog.