• Wampire1
    #444
    A fórum 3/4 ét olvastam csak végig többre nem volt türelmem ;) A tudatos álomhoz annyit hogy tényleg létezik, többször is kipróbáltam. gyakorlatilag olyan mintha az agyad teremtene egy saját kis univerzumot ahol te vagy az Isten és bármit megtehetsz amit elképzelsz.Sztem k***va jó érzés. ezt innentől kezdve használhatod tanulásra (korcsolya,kosárlabda,gördeszka) vagy szórakozásra (leverek mindenkit vagy megszexelek mindenkit:)

    Nexus 6 tké élménye sztem ehez kapcsolódik.Az élmény részletességén nem kételkedem de sztem csak halucináció az egész. Vagy álom. Olvastam egy tudatos álom könyvet abban is leírták hogy gyakran párosul a tudatos álom tké vel de ez is csak álom.nem valódi.


    Waneket végigolvasva: hát rettenetes egy alak lehetsz a valóságban.Rendben, nem mondasz hülyeséget, de nagyon hamar lefikázod az embereket,sértegeted őket.Sztem felesleges mindenkit megbántanod.Ha meg neked mondanak valami rosszat...hát hagyjuk. Megdobnak kővel dobd vissza kettővel.:)
    A relativitás elméletet meg meg tudnád mondani miért nem fogadod el? (nem bántás.Tényleg érdekel.) Én még csak a speciálist tanultam, arra egész elfogadható bizonyítékok vannak. (Müon megjelenése a földfelszin közelében. Műholdak idejét mindennap be kell állítani földi ídőhöz mert a sebbességük miatt azért változik az idejük.)
    De érdekelne mi szól ellene.(azt nem tanítják.természetesen.:)

    Az általános relativitáshoz bárki tudd (hugaryul:) könyvet pdf-et, linket ajánlani megköszönném.