feamatar#48
köszönöm pszichológusi elemzésed. De személyeskedésbe ne menjünk bele. Vagy végül is, oszthatod rám, de ez nem az én műfajom.
Az hogy mi fogalmam van a technológiai részről: koránt sem annyi mint nektek. Ezzel tisztában vagyok. Én nem a technológiai meglátosokon háborgok, amennyire értek hozzá(mivel én még tanulok), azt észre tudom venni mikor mondd marhaságot az ember. Ti nem mondtok. De emellett olyan konzekvenciákat vontok le a tervezésről és körülményeiről, amit szvsz nem vonhattok. Azzal nincs bajom, hogy megmondjátok hogy szerintetek ez vagy az okozta a hibát. Azzal inkább, hogy ebből egy ilyen következtetést le tudsz vonni:
"Az, hogy valaki egy jó 3D-s játékprogram motorját meg tudta csinálni, az nem jelenti azt, hogy már bármilyen feladatot ugyanolyan színvonalon meg tud valósítani."
Basszus, tod eddig a contestig el kell jutni, és már a Module1, és a Pixel is repült. Most elkövet valami hibát Carmack akkor már egyből innen megmondjátok hogy a tervezés elején ezt meg azt figyelembe kellett volna venni, noha azt se tudjátok hogy zajlott az egész.