• Epikurosz
    #43
    Fogd már be a szád te hülyegyerek!
    Aszed, hogy a naszánál, meg a carmacknál meg mét mittomén hol a legeslegeslegjobbak dolgoznak? Vagy a magyar kormány miniszterelnöke az uruszág legjobb politikusa?
    Hapci! Épresztő!

    Az emberi érdek (=aljasság) korlátlan.

    Mondjak példát, ami még kapcsolódik is a rakétatechnológiához?
    Olvass utána: vettünk a franciáktól olyan kis légelhárító rakettákat, milliárdos tételben, a nevük most nem jut eszembe, nem Mirage, mer az a repci, de vaslami flancos francia nevük van. Amúgy pár km. csak a hatótávjuk, és akkor viszketett a feneke a döntéshozóknak, hogy ilyent kell venni, amikor a szerbekek a délszláv öldöklés idején párszor berepültek ide, közben anyázva, és Barcsra még bombát is dobtak. Na bumm!

    De térjünk a tárgyra: a tesztek során 3 rakettából 2 célt tévesztett. Akkor azt mondták, mer biztos valami madárraj megzavarta őkett. Basszus! Aztán az egészre a jótékony feledés homálya terült. Fogadnék, hogy te már nem is hallottál róla, amilyen fiatal kis buta lehetsz. Ablakon kiszórt milliárdok ez az egyik lényeg, de lényeg a lényeg: állítólag, mer ugye ezueket biztosra nem lehet tudni, létezett/-ik saját honi magyar rakettafejlesztés, amely még jobb mint a francia. CSak uyge az ciki, hogy a saját jobbágyaidnak add a pénzt, inkább fizetsz tízszeres árat a külföldi mercenáriónak. Szép kis szcenárió!

    Na, tűnés!