• feamatar
    #31
    Te vagy aki részleges infók alapján okoskodik. Én egyet megtanultam, de nagyon: Semmi sem úgy van. Részleges infók alapján próbálod megmagyarázni, hogy mit hogy kellett volna csinálni. Egyrészt sosincs volna, sosem szeretem, amikor magukat tudósnak valló emberek azt magyarázzák, hogy kellett volna, ahelyett, hogy ezután hogy fogjuk. De ezt csak általánosságban említem.
    A szakmai elemzést akkor állíthatsz, ha a körülmények alapos ismeretében vagy.
    Általában a cikkek csak annyit mondanak amennyiből egy olyan körülbelüli fogalmad lehet az egészről, de magáról a tervezés körülményeiről vajmi kevés.
    Hogy állíthatsz bármit a gép teszteléséről, hogy mi zajlott ott le, ha ilyenekről(legalábbis tudtommal) jelenleg nincs cikk.
    Olyan dolgok vannak itt lejjebb néhány hozzá szólásba mintha kontármunkát végeztek volna. Hibás munkát mindenképp, ez nem tagadás. De valószínűnek tartom, hogy tanultak belőle. Előre lehetett volna látni, hoggy ez megtörténhet? Természetesen. Jobb konstrukciót lehetett volna? Mindig lehet.
    De emelett, nem hinném hogy egy Carmack-féle ember, ne teljes szellemi odaadással dolgozott volna a projecten.

    Én elhiszem hogy a szakmai hozzáértéseddel te egy nap alatt leszűröd azt, amit ők hónapok alatt nem vettek észre. Azt szeretem az SGben, hogy ilyen zseniális társaság van itt. VÉgül is, itt szinte minden cikkhez van valaki aki megmondja, hogy profimérnökök hónapokig tartó munkáját órák alatt meg lehetett volna spórólni, hisz a legalapvetőbb dolgokat nem vették észre a pancserek. Sztem ha az SGn mindenki összefogna már rég kánaán és világbéke lenne. Sőt!! Este hét után is lehetne friss tejet kapni az éjjelnappaliban.