• nobses
    Szerintem ez nem hülyeség.
    "az erőszakot erőszakkal oldanád meg? "
    tudom hogy nem nekem írtad, de...
    inkább hagyjam hogy verjék meg a gyerekemet? ha megvernék akkor én mennék be... egyik haverom járt anno küzdősportra, hónapokig arról tanultak hogy alakult ki maga az adott küzdősport, meg mindenféle dolog, egy másik küzdősport oldalán nézelődtem, alapszabályok között volt, hogy szigorúan csak akkor használhatja a tanítvány "a tudását", ha önvédelemre van szüksége, vagy mást kell megvédeni azthiszem iesmi, öncélúan nem. Az más kérdés hogy ezt esetleg egyesek nem tartják be, de... Ha jár a gyerek küzdősporta ha nem, a szülő feladata hogy vhogy úgy nevelje a gyereket hogy ne legyen erőszakos, ha ezt így lehet. Ha járatom küzdősporta, ha nem, akkor is úgy kell nevelni én szerintem, hogy tanulja meg a gyerek, hogy csak akkor verekedjen ha azt elkerülni nem tudja, és főleg ha a saját "biztonsága" múlik rajta.
    "pofozkodó szülőnek van verekedős gyereke"
    ööööööööö én még nem vagyok szülőalkalmanként "pofozkodó" igen de ez magánprobléma 17 évesen nem akarok még gyereket, de majd ha lesz, én személy szerint szeretném úgy nevelni, hogy rendes srác legyen, és megbeszélni a dolgokat ahogy kell, de ha kiérdemli 1-2 pofont biztos fog kapni, persze attól még kegyelmet kaphat Egyébként én inkább olyanokat ismerek akikkel kemények voltak a szülők és később rendkívül jó szülők lettek a gyerekek, én szeretnék a nemtúl kemény de nem is túl engedékenyekhez tartozni. A cikkben említett "megoldásnak" én nem látom értelmét nagyon sehogyse.