• MrPrise
    #14
    Egyébként gondolom fizetni kell az oldal szolgáltatásaiért. Felmerül bennem, hogy ha azért fizetünk hogy lányokkal ismerkedhessünk meg, akkor az oldal üzemeltetői nem teszik-e prostituáltakká az oldalon lévő lányokat azzal, hogy gyakorlatilag belőlük termelnek pénzt, ők a termékük... Sőt, azon sem lennék meglepődve ha fizetnének a lányoknak azért, hogy itt szerepelnek. Senki sem tudja bebizonyítani hogy valamelyikük ténylegesen ismerkedik-e. Lehet a lányok adták a képüket, valakik meg válaszolgatnak a nevükben. Szóval az oldal erősen okot ad az összeesküvés-elméletek kitalálására ;-) Nem láttam sehol, hogy közjegyző jelenlétében kerültek fel a képek ;-)

    "A weboldalt a társkereső lányok és a a technikai dolgokért felelős szerkesztők üzemeltetik. Bevételi forrásunk egyedül a Google hirdetésekből származik, de előnyös reklámkampányokat is kínálunk Neked/cégednek."
    Akkor mi a virtuális számla amit emlegetnek?

    A képeket elnézve nem tudom elképzelni hogy ezeket a nőket a való életben ne környékeznék meg rengetegen. Miért jó nekik az hogy most már online is tömegesen nyomulhatnak náluk? Biztos bennem van a hiba, hogy nem látom az értelmét a dolognak... Bár én az iwiw-vel is így voltam, aztán abból is meggazdagodott aki kitalálta. Lehet ennek is ez lesz a sorsa. Ha így lesz akkor gratulálok már előre az oldal üzemeltetőinek!