• kvp
    #19
    "ez M.o.-tól függetlenül drága... ahoz képest amit nyújt, inkább egy használt laptopot vennék ennyi pénzért..."

    Csak nem kapsz ilyen specifikaciokkal. Sem meretben, sem funkciokban nem nagyon lehet ilyen laptopot kapni. Az ibm/lenovo x sorozata hasnolo csak sokkal dragabb. A sony vaio-k is hasonloak csak amire hasznaltta valnak tonkre is mennek. A hasznaltak meg kevesebbet tudnak es meg dragabbak is. Ez pont arra lesz jo amire kitalaltak, tehat pda helyett a megszokott pc-s programokat futtatni egy emberi billentyuzettel felszerelt gepen. Nekem a linux tokeletesen megfelel, de aki akarja hasznalhatja winxp-vel is.

    Mar csak egy kerdesem lenne: Melyik hasznalt laptopban van bepitett kamera, wifi, ethernet es modem? Es mindezt egy leejtesbiztos hattertarral es 2 ev garanciaval 50 ezerert.

    Egyebkent monitorral es billentyuzettel tokeletes irodai gep is lehet, munka utan meg az ember bedobja a taskajaba es hazaviszi. 89 dekas sullyal ezt azert konnyebb, mint egy mai atlag laptoppal. Ezt ugy mondom, hogy egy 14 inches ibm ultaportable thinpad-et hasznalok. Viszont van ahova csak egy regi 10 inch-es toshibat viszek, amit meg en alakitottam at mozgoalkatresz nelkulire. (passziv cpu hutes, merevlemez helyett ssd van benne es tobbe kevesbe viz, por es razkodasallo) Ezt a 7 inches kis gepet akar mindenhova magammal tudnam vinni, pont elfer a taskamban. Ha nem brutto 40 hanem 50 ezerbe kerul meg akkor is vehetek ket vadi uj garancialis gepet egy hasznalt kisebb tudasu laptop arabol.