• BlackRose
    És elfelejtettem mondani, hogy a britek minden bolhából elefántot csinálnak, amikor megjelenik egy probléma (szoftverfejlesztésről van szó, és ez nem üres duma ez az én tapasztalatom), kb. 3 órán át tanulmányozzák, összehordanak mindenféle baromságokat, hogy miért, hogyan stb. a megoldást keresik (teamwork, brainstorming, anyámtyúkja - nem vagyok ellene sőt használom, de csak ott ahol kell), na most ugyanezt a problémát a ruszki kb. 10 perc allatt segítség nélkül egymaga megoldja és nem is gondolja, hogy valami nagy dolog (hiszen 10 perc meló volt). Most a britek persze 3-an 3 órán át vizsgálják az ügyet, aztán ha megtudják oldani akkor az kb. 3-uknak 1-2 napjába kerül... a ruszki mondom 10 perc kész. Na most akkor egy kérdés vetődik itt fel, hogy miért olyan pofátlanul drága minden nyugaton? Mert a produktivitás olyan alacsony, hogy az szinte siralmas, ahol gépek termelnek, ott nincs baj, de ahol emberek "dolgoznak" ott nagy a baj. És persze ha megoldják a problémát akkor vastapsot is várnak a nagy fizetés mellé, mert kérem szépen egy bonyolult dolgot oldottak meg amely 3-uknak 2 napjukba került... mondom a ruszki már rég elfelejtette miről is van szó és azóta vagy 40 hasonló problémát oldott meg mindet a maga 10-10 percével...

EZ NEM TRÉFA!