• Penge4
    #30
    "De mért kell bármit is konfigolni? Távoli asztalra Én speciel a TeamViewert használom, mert igaz hogy telepíteni kell még (OKé-Oké-Next-Next-Finish) de utána csak szimplán működik."

    Gondolom biztonsági okai vannak. Tűzfalon, routeren gondolom azért a TeamViewert is át kell engedni. A folytatásos fájlküldés tényleg nem rossz. Mondjuk akkora fájlokat MSN-en sosem küldtem, hogy engem érintene.

    "Nem titkosítás hiányát emelném ki, hanem, hogy vírusok is használják közvetítőnek."

    Mondj olyan Microsoft szoftvert, amit nem használnak/használtak és nem is fognak használni vírusok.
    Ezeknek a bulvárcikkeknek a fele kacsa, a másik fele igaz.
    Ami igaz azoknak a 90%-ához user error szükséges. (Például ha egy haverom angol nyelven irkál és linkeket ajánlgat, akkor nem fogok ész nélkül rákattintani.)
    Na meg folyamatosan jönnek ki hotfixek.
    Én ezeken már csak mosolyogni tudok, mert már annyiszor írnak MS-al kapcsolatos biztonsági résekről, hogy fogalmát/értelmét vesztette a dolog.

    "A Live.com-on tényleg nem jártam. De ezen, hogy is lehet MSN usert keresni? Csak, hogy pótoljam a hiányosságomat..."

    Spaces-en keresztül. Akinek van live acc-ja az ott is megtalálható. Persze mindez egyszerűbb, ha az illető kitöltötte az accját, hogy hány éves, hol lakik meg ilyesmi, mert akkor részletesen is lehet szűkíteni a kört.

    "Ez azért erősen lokális lehetőség csak..."

    A magyarok nagyon alul helyezkednek el azon a mércén, ami alapján a lokalizációk történnek. Próbáld Live.com-ot, Google-t és hasonlókat amerikai területi beállítással használni, meg fogsz lepődni.
    Amúgy lehet akárhova telefonálni is, verizon web call. Rákattintasz a telefon ikonra MSN-ben, előfizetsz, nemzetközi hívást ír.

    ""több bejelentkezés miatt befosott a rendszer". Ez pedig előfordulhat,"

    Igen, előfordulhat, de ezek szerint az MSN stabilabb ilyen szempontból, mert feltételezem a Windows felhasználók jóval nagyobb részénél jelentkezik be automatikusan rendszerindításkor az MSN, mint a Skype.