• derwer
    #29
    Nem hittem volna, hogy Penge4-től ilyen komoly kommentet kapok, de örülök. :)
    Az első 3pontoddal egyetértek. Annyit fűznék hozzá, hogy a több usert mint helyzeti előnyt említettem és nem várom el a Skype-tól, hogy kezelje a windowsos pasziánszt és társait. De ettől még előnyként jelentkezhet.

    "Aláírom, de mindig van valami oka. Tűzfal a másik félnél, rosszul konfigolt router...stb"
    De mért kell bármit is konfigolni? Távoli asztalra Én speciel a TeamViewert használom, mert igaz hogy telepíteni kell még (OKé-Oké-Next-Next-Finish) de utána csak szimplán működik. Megkapom a felhasználói nevet és jelszó párost és onnan csak működik...

    A Fájl küldésről nekem sokkal rosszabbak a tapasztalataim. Ha megy is akkor is jóval lassabb mint amit a sávszélem engedne. És a folytatásos dolog azért nem egy haszontalan dolog...

    A biztonsági dolgot félre értetted egy picit. Nem titkosítás hiányát emelném ki, hanem, hogy vírusok is használják közvetítőnek.

    Én nem tudom, hogy mióta, de vagy 2éve használom a Skype-ot nap mint nap. Nekem nem volt csatlakozási gondom. MSN-nel viszont már sokszor. (Azért nem haltam bele... :P )

    A Live.comon tényleg nem jártam. De ezen, hogy is lehet MSN usert keresni? Csak, hogy pótoljam a hiányosságomat...

    Anno nekem nem sikerült az MSN vírus figyelmeztetését rendesen megoldani. persze lehet, hogy Én voltam a béna... Nem tudom, azóta inkább csipőből átírom a kiterjesztést.

    "MSN-nel ingyen lehet SMS-t küldeni asszem USA nem tudom hány államába."
    Ez azért erősen lokális lehetőség csak...

    Végül pedig egyetértek abban is, hogy ha hibáztunk ismerjük el. Én is szkeptikus vagyok ezzel a magyarázattal szemben...

    De az is biztos, hogy egyáltalán nem sikerült meggyőznöd arról, hogy "szar a skype rendszere". Ezzel kapcsolatban annyi hangzott el a mostani kommentben, hogy neked volt mikor nem sikerült csatiznod. Előtte pedig az lett felhozva, hogy "több bejelentkezés miatt befosott a rendszer". Ez pedig előfordulhat, bár - mint írtam - szerintem is sántít kicsit a hír.


    Összegezve: Valójában nem is áll annyira szemben kettőnk véleménye, csak ki kellet fejteni. :) Igaz Te továbbra is MSN párti maradsz, ahogy Én is Skype párti.



    assdf: Ezt asszem úgy érted, hogy mivel mindekttőn lehet fájlt küldeni, így mindkettő egyben rés is. Ez oké, de Én úgy értettem, hogy msn vírusok vannak skype-os max mutatólag.